mandag 20. juli 2009

Bursdagskort fra Trym

Jeg har fått et kjempefint kort fra Trym i dag, og han har gjort alt
selv. Det er ikke så lett å få alt på riktig linje, men jeg syns
det er flott!

torsdag 16. juli 2009

Bade, bade, bade:-)

Trym og Marius kan bade dagen lang. De er like gærne begge to;-D


Måtte ta med et skikkelig svømmebilde også. Trykk på bildene for å forstørre.

På besøk i Horten

Portrett av mamma


Trym og Marius ved bunkersene på festningen


Marius


Mens oldemor i Horten var på pensjonisttreff, utforsket vi litt av Horten. Vi var på Festningen og gutta syntes det var veldig kult. Hemmelige rom og kanoner, og ikke minst tårnet de kunne klatre i! Vi var også nedpå Vollane hvor gutta fikk bade:-)

tirsdag 14. juli 2009

Au,au og litt mer au!!

Det er noen få ulemper med sommeren, og det er brennesle! Trym og jeg spilte badmington oppe i hagen, og så fikk han sparket borti en kvast. Det blei jammen mange bobler! Godt vi hadde masse aloevera!

søndag 12. juli 2009

To fluer i et smekk! Bowling og lekeland:-)

I dag tok vi turen til Sandefjord. En Familie/m 3barn , +en gratis bestemor til lekeland for 300 kr.Ungene kosa seg gløgg ihjel, så det frister til gjentagelse.... Ja, om en stund! Etter noen timer tok vi et sett med bowlig og Trym slo oss ned i støvlene med strike og spare(opptil flere) ! Jeg tapte så det sang;-D


onsdag 8. juli 2009

Veldig stolt Kunst og Håndverksmamma

Siden vi er i det kreative hjørnet fortida, har Trym fått slippe til på symaskinen. Han var kjempeflink!! Lærte veldig fort, og etter et par rader med broderisøm, ordnet han seg sjøl med å løfte og senke nål, og fot og kutte tråd. Han stilte inn maskinen etter hvilken søm han skulle bruke:-) Han er jo vant med knapper og display fra dataspill, så dette gikk lett som en lek! Resultatet blei den flotteste klinkekuleposen noensinne:-)


tirsdag 7. juli 2009

Produktiv hjemmedag:-)

I dag har Trym og jeg gjort regnværsting! Trym har trykket på stoff, og dette er noe av det som blei lagd. Putetrekk, underbukser, shorts og singleten min blei dekorert!


onsdag 1. juli 2009

Hoppe,svømme,hoppe,dukke,svømme......osv

De siste dagene har vi bada på Smørberg sammen med Silje. Det er jo bare så utrolig deilig i vannet for tida. Trym hopper og svømmer og kunne holdt på helt til natta hvis han ikke hadde blitt stoppa! ( Litt øreverk i kveld, så det blei nok litt mye i dag )