lørdag 30. august 2008

På båttur:-)





Var en liten tur ute med båten i dag i det fine været. Vi dro til sjørøverøya, og grilla....og Trym bada! Det var litt kaldt! Måtte bare ta med solnedgangen da Trym og jeg kjørte hjem..... helt vanvittig himmel!

mandag 11. august 2008

Det suser i sivet.


Bildet er fra hytteturen tidligere i sommer. Vi gikk ned til et lite tjern, og det var så utrolig høyt siv der. Føltes som vi gikk i bushen

onsdag 6. august 2008

Hopp!


Det store i sommer har vært å hoppe i vannet. Trym begynte fra den lille brygga i Andebu, så til stupetårnet, fra moloen på Ringshaug og til slutt fra stupetårnet i Melsomvik på 3 og 5 meter. Trodde kanskje han skulle lære å svømme uten armringer i år, men det har han ikke hatt tid til. Vi får nok ta oss noen turer til svømmehallen i høst/vinter.

fredag 1. august 2008

Tre gode gutter.









Fikk sniki meg til noen bilder av guttene da vi var i Strømstad. Deilig vær og fornøyde barn og voksne. Marius handla bort alle pengene sine på de to første bodene, og syntes Sverige var helt topp!! Han kjøpte hodeskaller og bling-bling! Trym fikk skaut med hodeskaller av mor, som han blei veldig tøff med.