onsdag 30. juli 2008

Trym hopper fra femmer'n!!


Lykken var stor da han endelig fikk lov å hoppe fra 5-metern. Jeg syntes det var litt høyt for den lille gutten min, men han klarte det kjempefint. Skikkelig tøffing!!!

torsdag 24. juli 2008

Marius og Jonathan på besøk.

Igår var vi på stranda i Andebu, og guttene kosa seg og bada hele tida. Trym er nesten umulig å få opp av vannet!





I dag har vi vært hjemme og feira bursdagen min, så det blei ikke noe strandtur. Gradestokken viste 32 grader i skyggen, så det var varmt å grille pølser i sola. Ungene var slappe og orket ingenting, men heldigvis rigga Peter til med "badeland" da han var hjemme på en kakebit......da blei det liv i leiren!


onsdag 23. juli 2008

Festival!!





Vi har vært på festival i tre hele dager, og Trym har vært med. Det var veldig moro, og høydepunktet for Trym var definitivt The Flatliners, med Edvin som gitarist.

lørdag 5. juli 2008

Roser fra hagen.

Kan du kjenne hvor godt de lukter? Mmmm....

Stranda i dag også.....

Det har vært veldig varmt i dag, så vi måtte bare ut og bade litt. Plutselig blei vi overraska av en skikkelig regnskur, så på et blunk hadde vi stranda for oss selv



Er ikke dette den aller søteste frosken man har sett?!! Tidligere har jeg jo nevnt rompetrolla som vi svømte med, og nå har de blitt til små frosker:-)

onsdag 2. juli 2008

Mr cool.....

Trym har fått motorsykkel, 4-hjuling, og er helt i fyr og flamme.Har fått bukse, hjelm og hansker, og er tøffast i verden!! Var ikke så tøff etter en liten velt i dag, men etter en halv pakke med plaster så ordna det seg. Vi har høy plasterføring for tida:-)