søndag 20. april 2008

Trym har vært i Paris






Trym har opplevd en hel masse i Paris: De har vært i Asterixparken, på akvarium, i svømmehallen og mye mer. Morsomt å høre på alt han har å fortelle. Han hadde også kofferten full av ting og tang han har fått, og til hver ting er det jo en ny historie:-)

mandag 14. april 2008

Seminar i Trier, Tyskland.





Onsdag etter jobb, bærer det avsted til Tyskland. Hele kollegiet skal på seminar i Trier, en gammel romersk by sør-vest i landet. Gleder meg til det, og håper på deilig vær!!

søndag 13. april 2008

Gutta i Frankrike!


Har fått en bildehilsen fra Paris, og guttene har det sååå gøy sammen! De gangene jeg har prata med Trym på telefonen, har han nesten ikke hatt tid til å prate. De hopper på trampoline hver dag, og i dag har de vært i svømmehallen med onkel Jérôme!

søndag 6. april 2008

Turen er utsatt:-(



Det vi trodde var litt reisefeber, viste seg å være en real omgangssyke! Trym har tilbragt hele dagen på do og i bøtta.....Stakkar liten.... Det værste var at han hadde gleda seg så utrolig til å se guttene i Frankrike igjen. Men det blir en eller to sovinger til, ja.

lørdag 5. april 2008

Bare én soving igjen.....


I morra, søndag, drar Trym til Tante i Paris sammen med Mor. Skal være borte i hele 14 dager!! Da blir det stille hos mamma og pappa.Trym gleder seg veldig til å møte Marius og Jonathan igjen, så de to ukene kommer nok til å rase avgårde.....

onsdag 2. april 2008

Nye vårtekstiler....



Liker å lage små søte ting..... en liten pung til småmyntene. Jeg har forandret litt på et mønster fra Tilda. Kan titte i bøkene hennes i timesvis, gang på gang......